Companie

DESPRE NOI
Suntem un Integrator de servicii, oferind consultanță în logistică, servicii Lean Management și soluții SaaS companiilor producătoare din diferite sectoare industriale.

În calitate de consultanți în logistică și lean, ajutăm companiile să își îmbunătățească operațiunile de servicii logistice și să dezvolte soluții rentabile pentru problemele legate de lanțul de aprovizionare, depozite, manipularea materialelor și distribuție, indiferent dacă gama de acțiuni este limitată la piețele interne sau include operațiuni complexe transfrontaliere.

Echipa noastră de consultanți are experiență și expertiză care acoperă toate aspectele lanțului de aprovizionare, de la strategia pe termen lung până la îmbunătățiri operaționale detaliate în gestionarea stocurilor, planificarea și controlul producției, managementul stocurilor, managementul transportului, suport operațional depozit, layout și optimizare a fluxului.

Împărtășim cunoștințele noastre profunde și expertiza în industrie cu toți cei care doresc să-și dezvolte capacitatea de inovare și să depășească orice provocare prin învățare și îmbunătățire continuă. Cursurile noastre de formare profesională, atât deschise, cât și la fața locului, sunt conduse de experți cu experiență și certificați.

În calitate de furnizori de soluții SaaS și dezvoltatori de software, suntem specializați în proiectarea de aplicații software bazate pe cloud pentru logistică, transport și management al resurselor umane flexibile, fiabile și scalabile pentru profesioniștii de afaceri care se află în prima linie a optimizării proceselor și a controlului costurilor.

Lucrăm împreună cu clienții noștri, de la început până la sfârșit, pentru a-i ajuta să proiecteze și să implementeze metode și soluții personalizate care îmbunătățesc în mod inteligent afacerea.
Consultanță
Training
Instrumente Software
VALORILE NOASTREPrincipiul Integrității în Acțiune
Integritatea este piatra de temelie a organizației noastre. Ne dedicăm conducerii afacerilor noastre cu onestitate și principii morale ferme. Fiecare decizie și acțiune este guvernată de transparență, standarde etice înalte și respect profund pentru clienții, colegii și comunitatea noastră. Integritatea constantă cultivă încredere și naște relații durabile.

Inspirație și Inovație prin Inițiativă
Inspirația, înrădăcinată în experiențele și învățăturile primite de la mentori și gânditori de seamă, constituie fundamentul etosului nostru. Ne străduim acum să transmitem această scânteie de inspirație celorlalți. Inovația ne ghidează; nu ne limităm la adaptare - noi creăm schimbarea. Echipa noastră este încurajată să gândească liber, să aducă idei noi și să preia frâiele în implementarea lor. Suntem dedicați transformării provocărilor în oportunități pentru creștere și inovație, unde creativitatea înflorește, fiecare idee contează, și suntem mereu stimulați să explorăm noi orizonturi.

Înainte prin Colaborare
Angajamentul nostru este de a avansa împreună, atât în cadrul companiei cât și alături de partenerii noștri. Credem în puterea sinergiei, a partajării cunoștințelor și a combinării expertizelor din echipele noastre și rețelele externe. Acest spirit colaborativ ne îndreaptă spre obiective comune, naște soluții inovatoare și amplifică impactul nostru. Lucrând împreună, nu doar că progresăm, ci deschidem și noi căi spre succes, realizând colectiv mai mult decât am putea individual.

Învățăminte Rapide din Eșecuri Rapide
Adoptând filosofia 'Învățăminte rapide din eșecuri rapide', cultivăm o cultură de experimentare agilă și învățare continuă. Înțelegem că eșecul nu este un regres, ci un pas înainte în călătoria noastră de învățare, amintindu-ne mereu de cuvintele bunicii: 'Nu plânge după laptele vărsat'. Această mentalitate ne permite să identificăm rapid ce funcționează, să ne adaptăm și să progresăm constant, mai inteligenți și mai rezistenți.

Dincolo de Limitele Convenționalului
A gândi "dincolo de cutie" nu este doar un slogan pentru noi; este o filosofie de viață. Încurajăm echipa noastră să depășească gândirea tradițională și să exploreze teritorii noi. Creativitatea și soluționarea inovatoare a problemelor sunt esențiale în abordarea noastră, permitându-ne să oferim soluții și perspective unice, care depășesc limitele și așteptările obișnuite.

MISIUNEA NOASTRĂ

Este timpul să împărtășim ceea ce am învățat până acum și dorim să o facem într-un mod structurat, inteligent, specific, măsurabil, realizabil, relevant și legat de timp.

Împreună, îmbunătățim inteligent afacerea ta!

ISTORIC
2010
Prima idee a unui concept de lanț de aprovizionare colaborativ.
2011
Prezentarea conceptului. Primul feedback.
2012
Transporter v1.0
2014
Am început lucrul la QCLOT v1.0.
2015
Înființarea companiei – Primul Târg de Invenții și Inovații și Premiu.
2017
A fost lansat QCLOT v2.0.
Am început să lucrăm la proiecte de Consultanță în România.
2018
Lansare Q-Time. Am început lucrul la ETPlan.
Proiecte de Consultanță în Bosnia și Herțegovina, Ungaria, Mexic & România.
2019
Quadrus Concept devine Share IT Smart.
Se lansează ETPlan. Am început lucrul la Flexi-Box
Proiecte de Consultanță în Bosnia și Herțegovina & România.
Este lansat Vard Connect.
2020
Keeper IT – Așteptați-vă să vedeți lucrurile altfel
Flexi-Box - faza de cercetare
QClot v3.0 – faza de upgrade
Roki Connect – faza de dezvoltare
Lansare nou produs – UdeconX
Proiecte de consultanță în România
2021
KeeperIT - start
FlexiBox – în dezvoltare
QClot3 - upgrade
Train Route – un nou soft
QC- WMS - start
Consultanță în: România, Africa de Sud
2022
Software-uri noi lansate: Fit2Pharma, Batch Trace, Clean & Dirty, Jidoka KanBan
Proiecte de consultanță în industriile: construcției navale, farma, automotive, minieră
Geographic: România, Africa de Sud
2023
Proiecte de consultanță în industriile: constructiei navale, farma, automotive, minieră
Geografic: România, Ungaria, Africa de Sud
Software nou lansat pentru industriile navale și automotive.