Consultanță & training

CONSULTANȚĂ & TRAINING
Performanța și rezultatele remarcabile pot fi susținute doar prin învățare și îmbunătățire continue, combinate cu o căutare permanentă a perfecțiunii. Dezvoltarea unei astfel de culturi necesită timp și o abordare integrată, oamenii jucând un rol fundamental.

De obicei, clienții noștri își identifică nevoia de a-și planifica, schimba sau revizui lanțurile de aprovizionare /operațiunile logistice și vor recunoaște beneficiile consilierii specializate independente, expertizei tehnice și îndrumării profesionale în realizarea obiectivelor lor.

Lucrăm cu organizații locale și multinaționale majore și cu IMM-uri din România, Ungaria, Bosnia și Herțegovina, Mexic și Statele Unite. Toate serviciile noastre sunt scalabile atât pentru companiile mari, cât și pentru IMM-uri, în ceea ce privește conținutul și costul. Share IT Smart a furnizat soluții pentru o gamă diversă de companii și în multe industrii, de la auto, electronice, materiale de construcții până la construcții navale.

În plus, echipa noastră de formatori cu experiență și certificare oferă cursuri de formare deschise și la fața locului pe teme de logistică și lean, ajutând companiile să-și dezvolte capacitatea de inovare și să depășească orice provocare prin învățare și îmbunătățire continuă.

Doriți să eficientizați anumite procese de afaceri sau să le revizuiți complet? Știți că procesele dumneavoastră logistice de-a lungul lanțului de aprovizionare ar putea fi optimizate și doriți să obțineți o imagine de ansamblu asupra opțiunilor dvs.? Vă vom ajuta să analizați și să vă îmbunătățiți fluxurile de lucru.

CONSULTANȚĂ
ALINIERE & SIMPLIFICARE.
Așteptări și Indicatori de Performanță (KPIs)
Vezi mai mult
ALINIERE & SIMPLIFICARE.
ECHILIBRAREA RESURSELOR.
Planificarea & Programarea Producției
Vezi mai mult
ECHILIBRAREA RESURSELOR.
VIZUALIZAREA & REZOLVAREA PROBLEMELOR.
Observăm - Înțelegem - Acționăm
Vezi mai mult
VIZUALIZAREA & REZOLVAREA PROBLEMELOR.
SUSTENABILITATE & STABILIZARE.
Leadership & Control
Vezi mai mult
ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ.
Sisteme & metode
Vezi mai mult
ÎMBUNĂTĂȚIRE CONTINUĂ.

TRAINING-URI LEAN
5S – PARADIGMA GÂNDIRII ȘI IMPLEMENTARE PRACTICĂ
1 zi
Vezi mai mult
Scop:
O metodă practică de a proiecta un proces robust 5S și de a monitoriza performanța (la cerere – coaching pentru implementare, Gamification)
Beneficiile metodologiei:
O cale clară pentru implementarea 5S. Înțelegeți de ce eșuează atât de des implementarea 5S. Cum să menții nivelul 5S
SHOP FLOOR MANAGEMENT (MANAGEMENTUL ATELIERULUI DE PRODUCȚIE)
CUM POT AVEA UN SISTEM DE MANAGEMENT VIZUAL EFICIENT?
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
Shop Floor management = Leadership on Site. O rutină zilnică structurată, confirmarea procesului, vizualizarea și standardele (la cerere – coaching pentru implementare)
Beneficiile metodologiei:
Cum să implementezi instrumente, la performanță sustenabilă de top printr-o schimbare a culturii de conducere. Managementul se concentrează pe sarcini specifice și necesită instrumente și practici speciale. Comportamentul liderilor se distinge prin „Conducerea prin întrebări” și „Ascultarea activă”
GÂNDIREA LEAN – BAZA LEAN
ÎNVAȚĂ SECRETELE GÎNDIRII LEAN
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
Atelier conceput pentru a „trăi” o îmbunătățire completă a unui proces din viața reală prin metodologia lean.
Beneficiile metodologiei:
Exerciții practice și rezolvarea cazurilor. Exemple de succes pentru îmbunătățirea proceselor. Bună înțelegere a principiilor de bază lean.
ABILITĂȚI LEAN DE REZOLVARE A PROBLEMELOR
ÎNVAȚĂ CE METODE, CUM ȘI CÂND SĂ APLICI!
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
O metodă practică de înțelegere și stăpânire a abilităților de rezolvare a problemelor.
Beneficiile metodologiei:
Înțelegi pașii de rezolvare a problemelor. Ce instrumente să folosești și când să le aplici? Înveți prin practică, abordând și rezolvând o singură problemă.
KANBAN – CONCEPTUL PULL
DE LA CONCEPT, IMPLEMENTARE PÂNĂ LA SUSTENABILITATE
1 zi
Vezi mai mult
Scop:
Învățați să proiectați, să implementați, să validați și să susțineți un proces Pull în fabrica dvs.
Beneficiile metodologiei:
Clarificarea conceptelor Pull & Push. Înțelegi beneficiile Kanban. Cum se calculează dimensiunea Kanban și care este metodologia de implementare? Cum poate fi măsurată și cum duce la îmbunătățire?
VALUE STREAM MAPPING/MAPAREA LANȚULUI DE VALORI
VEZI LANȚUL VALORII ÎNTR-O SINGURĂ IMAGINE!
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
Value stream mapping este o tehnică Lean Management utilizată pentru a analiza fluxul de materiale și informații necesare în prezent pentru a aduce un produs sau serviciu unui client.
Beneficiile metodologiei:
Vizualizezi procesul de la un capăt la altul și fluxul de informații. Înveți să „vezi” deșeurile și să găsești modalități de a le reduce. Aspect și flux de materiale optimizate folosind sistemul Pull.
POKA – YOKE
ÎNVĂȚAȚI CUM SĂ VĂ EVALUAȚI SOLUȚIILE FĂRĂ ERORI
1 zi
Vezi mai mult
Scop:
Înțelegeți cum să proiectați, să evaluați și să întrețineți un sistem poka-yoke adecvat.
Beneficiile metodologiei:
Capabilitate de evaluare. Înveți să.
CARDBOARD ENGINEERING
FĂ-ȚI LINIA DE PRODUCȚIE LEAN ÎNAINTE DE A O CUMPĂRA!
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
O metodă practică de proiectare a proceselor și a fluxului Lean cu un model 1:1 implementat într-un loc de muncă industrial. Elimină modificările costisitoare de după lansare și începerea producției, aceasta este o metodologie pentru proiectarea unui proces Lean.
Beneficiile metodologiei:
Reducerea investițiilor de capital (cu 10%-40% mai puțin). Aspect optimizat și flux de materiale (transport și spațiu pe etaj). Ergonomic și sigur (eviți murdăria, pericolul și dificultățile). Nivel ridicat de motivare în rândul angajaților prin integrarea lucrărilor de jgheaburi și îmbunătățire.

TRAINING-URI DE LOGISTICĂ
MANAGEMENTUL STOCURILOR
CALCULEZI, CONTROLEZI, REDUCI STOCURILE!
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
Controlul stocurilor este o muncă zilnică și de multe ori un efort dificil în a-l menține la nivelurile bugetate. Nu există scurtături în acest proces, dar putem folosi instrumente de calcul și învățăm cum să-l controlăm pentru a reduce stocul disponibil, menținând în același timp performanța de livrare.
Beneficiile metodologiei:
Înțelegeți costul stocului. Stoc de siguranță, calcul și integrare. Îmi controlez stocul, taxele și calendarul. Reducerea stocurilor, cum, când și ce. Precizia stocului și impactul. Procedura de numărare a inventarului.
MANAGEMENTUL LANȚULUI DE APROVIZIONARE
ÎNȚELEGE ȘI PERFORMEAZĂ
2 zile
Vezi mai mult
Scop:
Înțelegeți cum funcționează lanțul de aprovizionare. Obțineți cunoștințe aprofundate despre gestionarea stocurilor, aflați ce modele mai noi ale lanțului de aprovizionare au apărut recent și folosiți ceea ce se potrivește organizației dvs.
Beneficiile metodologiei:
Înțelegeți ce este lanțul de aprovizionare și cum funcționează. Aflați despre rolurile și costul stocurilor. Aflați cum să comandați cantitatea economică în situații reale. Aflați cum să dimensionați stocurile dvs. Aflați despre blocajele dvs. și relațiile lor cu resursele care nu sunt blocate (teoria constrângerilor). Învățați din design-uri de lanțuri de aprovizionare dovedite cele mai noi și mai bune practici despre cum să faceți față variabilității cererii, cum și unde să decuplați, cum să vă construiți și să vă mențineți profilurile tampon și cum să aveți o execuție vizibilă și colaborativă (de la Make to Availability a lui Eli Goldratt pînă la DDMRP a lui Chad Smith și Carol Ptak)
AMBALARE INDUSTRIALĂ
ULTIMA FRONTIERĂ PENTRU A-ȚI PROTEJA PRODUSUL
1 zi
Vezi mai mult
Scop:
Înțelegeți scopul ambalajului industrial.
Beneficiile metodologiei:
Cum să echilibrați costul, eficiența și calitatea în cazul ambalării (unică folosință vs returnabil)? Capabilitate de a provoca proiectarea formatelor de ambalare existente – aducere de îmbunătățiri. Veți putea planifica și implementa conceptul de ambalare pentru introducerea de noi produse. Pentru a înțelege impactul asupra mediului.
FLUX INTERN DE MATERIALE – DIN DEPOZIT ÎN PRODUCȚIE
DIN DEPOZIT ÎN PRODUCȚIE ȘI ÎNAPOI!
1 zi
Vezi mai mult
Scop:
Înțelegeți, evaluați, îmbunătățiți fluxul intern de materiale.
Beneficiile metodologiei:
Evaluați fluxul. Optimizați aspectul și fluxul de materiale (transport și spațiu pe etaj). Înțelegeți impactul noilor tehnologii (RFID, alegere după voce, alegere după culoare...). Obții acuratețea inventarului.
OPTIMIZAREA COSTURILOR DE TRANSPORT
LOGISTICA COLABORATIVĂ, CUM FUNCȚIONEAZĂ?
1 zi
Vezi mai mult
Scop:
Abordarea aspectului principal al transportului mărfurilor și oferirea unei imagini de ansamblu asupra procesului, precum și abordarea procesului din perspectiva diferită a actorilor, achiziții, procurare, planificare, servicii clienți, NPI, recepție, funcționar de expediere, permițându-le să vadă potențialele îmbunătățiri.
Beneficiile metodologiei:
Transport: înțelegeți diferitele modele de transport și implicații, KPI relevanți. Costul transportului: Începeți cu bugetul, negocierea costurilor și potențiale greșeli, abordarea transportului local, regional, global. Înțelegeți costul total disponibil. Optimizarea transportului: model colaborativ vs model competitiv, Milk Run, clustering si HUB-uri, modelul de cost liniar, partener sinergic, managementul schimbării în transport. Alte optimizări: timpul de rulare a camioanelor, procesul de facturare a transportului, impactul asupra mediului: cost și verde.

CE SPUN OAMENII

Testimoniale
CONSULTANCY & TRAINING
“With the present words, I wish to express my thankfulness for your dedication and competence recently demonstrated on the Braila Project for improvement.
We did a great job since, from the very beginning, we were able to drive the several issues inside the groove of collaboration, fruitful exchange of opinions and severe application of the action plan.
Please consider the above as a formal thanks for the work achieved, since from January 2021 I will leave the Project and be involved in other Fincantieri Company’s activities”
Andrea Zamburlini

SVP-Process and Improvement Plans, FINCANTIERI S.p.A.

CONSULTANCY & TRAINING
Internal Material Flow – from store to floor

“Au fost transmise foarte multe exemple practice, fara prea multa teorie. Metodele practice prezentate pot fi implementate si la noi. Cristian a fost foarte deschis, si s-a straduit sa ne dea raspunsuri la toate intrebarile.
Szabolcs Szente

Head of Logistics, Hirschmann Automotive TM

CONSULTANCY & TRAINING
“Lucram zilnic pe tabele cu sute de linii si coloane (munca de robot), in urma cursului condus de tine, am realizat ca munca mea s-a usurat, lucrand acum cu formule si PivotTable. Consider ca nu sunt lucruri de imbunatatit la acest curs si ca totul a decurs perfect. O sa te recomand cu drag mai departe.”
Oana Bertea

bestsleep.ro

CONSULTANCY & TRAINING
“In primul rând vreau sa va multumesc pentru diplome și pentru timpul pe care ni l-ați oferit. Din punctul meu de vedere cursul e foarte bine structurat și am învățat multe lucruri noi dar le-am și îmbunătățit pe cele pe care le știam deja. A fost o experiența interesantă care cu siguranța ne va fi de ajutor.”
Andrei Lacraru

PUR CHEMICALS SOLUTIONS